Budapest – Velencei-tó – Székesfehérvár – Balaton – Tihanyi-félsziget – Badacsony – Káli-medencei élményrepülés

70 000 Ft94 000 Ft

Utazási idő 100 perc

Az élményrepülés részletes leírásáért gördits le.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória:

Indulás a Farkashegyi repülőtérről, ahol rövid eligazítás után szállunk fel. Nyugat felé vesszük az irányt, majd az M1 – M7 autópálya elágazása felett haladva a Tétényi-fennsík körvonalai rajzolódnak ki.

Az M7 autópálya felett repülve a Velencei-tó látványában gyönyörködhetünk. A tavat magunk mögött hagyva a távolban feltűnnek Székesfehérvár épületei. A város felett átrepülve a messzi távolban előtűnnek a Balaton körvonalai.

Először Siófok látképe tárul elénk az Arany- és Ezüstpart valamint a nagy óriás kerék látványával, majd a Tihanyi félsziget felé haladva megcsodáljuk a Tihanyi Apátságot a magasból. Tovább haladva a Balaton közepén repülünk Badacsony felé. Északon a Balaton-felvidéket láthatjuk, majd a távolban megcsodálhatjuk a Keszthelyi-öblöt. Fantasztikus látványt nyújtanak a Káli-medence hegycsúcsai a magasból. Visszafordulva láthatjuk a Velencei-tó déli részét, a madárrezervátumot és a nádasokkal tarkított tavat, majd az élményrpülést befejezve Törökbálinton átrepülve érünk haza a kiinduló repülőtérre.

Utasok száma

1 fő, 2 fő, 3 fő

Shopping Cart